Öregtemplom
Öregtemplom - Konvent
Nádorvárosi Újtemplom
Szabadhegyi Imaház - Börcsi Evangélikus Templom - Öttevényi Evangélikus Templom - Gyönyűi Református-Evangélikus Templom

 

XI. Nádorvárosi napközis evangélikus gyermektábor  - Jelentkezés ITT!

A tábor helye idén is a Nádorvárosi evangélikus templom alagsora illetve a gyülekezeti terem. Gyülekező minden nap a templom alagsorában lesz, reggel 7.30 órától lesz lehetőség az érkezésre.

Az első napon szedjük be a tábor költségét is, mely 9000,- Ft/fő.
Mindemellett előre is megköszönjük, ha valakinek lehetősége lenne támogatni táborunkat (gyümölcs, édesség, üdítő, stb.), valamint köszönettel fogadunk anyagi támogatást egy-egy az ifjúsági munkát segítő célra, játékvásárlásra.

A reggeli gyülekező után szeretnénk közös reggelivel kezdeni a napot, és ez minden nap 8:30-kor kezdődik. Kérjük, legkésőbb 9:00-ig mindenki érkezzen meg, mert ekkor kezdődik a közös áhítat a templomban.
Tízórai és uzsonna: kérjük, hogy tízórait és uzsonnát névvel ellátott csomagolásban hozzanak magukkal, mivel az ennivalót a várható meleg miatt hűtőben tároljuk majd. Célszerű újratölthető flakonos üvegben innivalót is hozni, ami mellett természetesen mi is készülünk teával és szörppel.

Ebédelni egyik közeli étterembe megyünk, azonban a déli nap sugarai ebben a rövid időben sem fognak minket megkímélni, ezért kérjük, hogy baseballsapkát vagy kis kalapot hozzanak magukkal a gyerekek. Ez azért is fontos, mert esetlegesen máskor is lehetünk kint az udvaron és ekkor is szükség lehet rá. Az öltözködésnél szeretnénk felhívni a figyelmet a réteges öltözködésre is, mivel több alkalommal is leszünk a templomban, ezért feltétlenül szükséges egy könnyű, nyári pulóver.

Délutáni alvás: a kisebbek (de igény esetén akár a nagyobbaknak is) lesz lehetőség ebéd után lepihenni. Párnát, takarót, alvókát és lepedőt kérjük hozzanak magukkal. Szeretnénk, ha minden 6 évesnél fiatalabb gyermek legalább egy kis időre lefeküdne (fél óra pihenés után lesz lehetőség felkelni, ha addig nem alszanak el). Nem szeretnénk kivételt tenni, mert a kisgyermekeknek szükségük van egy kis ebéd utáni pihenésre és kérjük ebben a szülők segítségét, támogatását.

Az ÁNTSZ javaslatára kérjük továbbá minden gyermek részére egy kis törülközőt, amibe a kézmosások után megtörölhetik a kezüket.

FONTOS a szülői írásbeli nyilatkozat arról, hogy gyermekük egészséges, közösségbe mehet.

Megkérjük a kedves szülőket, ha tehetik, akkor az uzsonna után (15:20) -ne korábban- vigyék el gyermeküket, hogy a közös programokról ne hiányozzanak.

Érdeklődni addig is a 20-4163501-es telefonszámon lehet.

2017 Christian Youth Camp, Révfülöp, Hungary, June 26-29  - Jelentkezés ITT!

and June 30 Győr - for those with some English knowledge

What’s happening?

A four-day camp for high schoolers led by a group of Americans from St. Matthew Lutheran Church in Roseville, CA. We will gather together at the Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központ in Révfülöp, Hungary to explore the Christian faith. The camp is about discussing faith, asking questions, and finding answers.

Price: 10,000 forint + cost of train travel (Payment due with registration form.)

Schedule / Activities:

June 26: Depart from Győr around 8:00; arrive in Révfülöp by 12:00

Camp activities include: small group discussion, team “competitions”, s-mores night, worship, beach time, etc.

June 29: Depart after lunch; arrive in Győr after 18:00

Things to Bring:

ID card, TAJ card, Money, Snacks, Pen, Pencil, Bible, Small notebook, Towel, House Slippers

Things NOT to Bring:

Alcohol, drugs, cigarettes (Using any of these will get you sent home immediately)

Contact: Sarah Berta-Somogyi: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06/20/824-8014, Mesterházy Zsuzsanna: 06/20/416-3501

 

 

II. Nyári napközis keresztény lovas tábor - Jelentkezés ITT!

A táborozók a naponkénti, témához kapcsolódó áhítatok mellett megismerkednek a lótartás, lovaglás és a lóval való bánásmód rejtelmeivel is.
Ízelítőt kapnak az ősi magyar lovas hagyományból. Karikás, fokos, íjászat stb
Megismerkednek a magyar huszárok és a lovas nemzetőrök fegyverzetével, ruházatukkal, kiképzési rendszerükkel, katonai kultúrájukkal.
Pónilovas kocsikázás, játszótér.

Táborvezető a lovarda részéről:

Vígh Attila a Pápai huszárok zászlósa, Győri Lovas Nemzetőr Díszszakasz parancsnoka, az ev. gyülekezet tagja

A tábor időpontja és helyszíne:

2017. június 19 – 23.
Naponta reggel 8 órától, délután 3 óráig.
Gyülekező: 7.00-8.00. Távozás: 15.00-16.00

A Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium lovardája.
Cím: 9028 Győr, Régi Veszprémi út 1-3

Délben egy közeli étteremben fogunk ebédelni, hűtést nem igénylő tízórait és uzsonnát (péksütemény, gyümölcs) kérjük hozzanak magukkal.

Részvételi díj: 22.000,- Ft

Érdeklődés:

06-20-416-3501 Mesterházy Zsuzsanna lelkész

© Győri Evangélikus Egyházközség. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme