Öregtemplom
Nádorvárosi Újtemplom
Szabadhegyi Imaház - Börcsi Evangélikus Templom - Öttevényi Evangélikus Templom - Gyönyűi Református-Evangélikus Templom

Gyülekezeti hírlevél

Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy fokozódó járványhelyzet és a püspöki útmutatás alapján március 8-tól egyelőre március 31-ig zárva tartjuk templomainkat. Vasárnapi és egyéb istentiszteleteinket az egyházközség youtube csatornáján, - melyet honlapunkon (gyor.lutheran.hu) és Facebook csatornánkon is megosztunk - követhetik nyomon. A nagyheti és húsvét ünnepi istentiszteletekkel kapcsolatban később tudunk tájékoztatást adni. Kérjük, hogy fokozottan is kövessék nyomon egyházközségünk honlapján az ezzel kapcsolatos információkat! Megköszönjük az eddigi egyházközségünkkel kapcsolatos anyagi felelősséghordozást és kérjük, hogy a már megszokott módon, az online istentiszteleteken közzétett számlaszámra utalják át összegyűjtve a perselybe szánt összeget.

Az iroda látogatásával kapcsolatban arra kérjük a kedves Testvéreket, hogy egyházi ügyeikkel kapcsolatban telefonon (06/20/824-8101), vagy e-maiben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressék a Hivatalt, a személyes ügyfélfogadás az oktatási intézmények bezárása idején szünetel.

Reméljük, hogy ezt követően hamarosan kötöttségek nélkül lehetünk ismét együtt lelki otthonainkban. Köszönjük a testvérek megértését és türelmét! Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra! Isten áldjon bennünket!

Csorba János igazgatólelkész és Dr. Szabó Kálmán felügyelő

 

© Győri Evangélikus Egyházközség. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme